Fietsen
Dutch

Fietsen

by

exercise

Fietsen

--

Fietsen: Daar hou ik van. Daarom hou ik van Nederland. Ja, er zijn ook andere redenen, maar fietsen is een grote reden.

In Nederland zijn er veel fietspaden in elke stad. Ze bestaan in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, en ook in veel andere steden. Ik ben nog nooit in Nederland geweest, maar ik heb gehoord dat fietsen in Nederland erg makkelijk is. Zelfs plaatsen op het Nederlandse platteland hebben fietspaden. Ik hoop dat ik in de zomer naar Nederland kan reizen, maar niemand weet nu of het kan.

Ondertussen ben ik hier in de VS. Ja, we hebben ook fietspaden, maar niemand gebruikt ze om naar het werk of school te gaan. We gebruiken ze als we willen oefenen of van het weer genieten, maar anders gebruiken we onze auto's.

Als ik graag naar school wil fietsen is dat mogelijk, maar het is moeilijk door de heuvels tussen mijn huis en mijn school. Daarom fietsen slechts enkele mensen naar mijn school.

In Nederland is de grond vlak; er zijn geen heuvels. Het is ook mogelijk om niet op straat te fietsen vanwege de fietspaden. Wanneer ik naar Nederland reis, wil ik fietsen om te zien hoe makkelijk het is. Ik hoop dat het erg makkelijk is.

--

Foto: Mijn fiets

0