Min lilla svenska dagbok (1)
Swedish

Min lilla svenska dagbok (1)

by

daily life
family

Hej alla! I dag ska jag skriva lite på svenska. Jag har inte skrivit på svenska på länge. Faktisk har jag inte gjort något på svenska på länge. Nu vil jag återuppta mina studier av svenska språket.

I morgon har jag gjort en väldigt svenska sak: jag gick till IKEA :-) Min partner och jag behövde en ny madrass och vi bestämde oss för att köpa den i IKEA. Vi vet att madrasserna där är nog inte de bästa i världen, men de har en bra relation kvalitet-pris och framför allt, man kan lämna tillbaka dem och få pengarna tillbaka om man inte kan anpassa sig till den nya madrassen. För flera år sedan hade vi en dålig upplevelse med en "traditionell" madrassaffär, eftersom vi köpte en madrass, men den var för hård och jag kunde inte vänja mig vid det. Eftersom kunde man inte lämna den tillbaka, var vi tvungna att sälja den via en app för mycket mindre än vi hade betalat för den tre månader tidigare.

Efter att ha köpt madrassen (vi få den på fredag), gick vi till caféet och vi åt någonting där. Vi hade med oss våra dator och vi har jobbat/studerat med dem ett tag. Senare har vi tagit en taxi, som har tagit min sambo till hans jobb och sedan burit mig hem.

I eftermiddag har jag läst lite och nu skriva jag på svenska :-)

Hur van er dag?

Tack för era korrigeringar!

1