Nagy történet 2
Hungarian

Nagy történet 2

by

dialogue

Sokan azt hiszi, hogy az emberek akik jól vagy kedves viselkednek, unalmasak. Vagy a viccnek kell egy kis igazsága, ami rosszul bán valakivel. A nőknek csak a “rossz fiú” tetszik, és a fiúnak csak a “rossz lány.” És az az ok, hogy sok kapcsolatban van probléma. Mert egy pár egy gonosz pártot választott.

De nem tudom, hogy minden ilyen egyszerű. Szerintem, sok “rossz fiű” vagy “rossz lány,” vagy vicces ember, nem szándékosan bánt a másikat. Legalább az elején. Szerintem, először valami kicsi történt: lehet próbált egy ember jól viselkedni, vagy nem tudja a szabályokat és csak természetesen viselkedett, és bajban lett. Senki sem tudja a másnak a szempontot. És egyre nyakasabb lett a két ember.

Azért ezt írom, mert az én életem legtöbbségében, mindig én voltam a rossz lány. Ikrek vagyunk, vagy voltunk - mert most meghalt Ana - és ő mindig a jó lány és én mindig a rossz.

Amikor kisbabák voltunk, szerintem barátok voltunk. De mindkettőnk között egyre több a konkurencia. Teljesen más személyiséget fejlődtünk - ő mindig a szelid gyerek, a tökéletes diák, én mindig a vad.

De most, hogy meghalt, sajnálom. Ezt nem érdemel. Jó diák volt, jól viselt, mindig próbált “normális” szokásokat tanulni - a sminket és a divat nagyon nehéz volt kapni neki, mért apukánk soha nem enged bármit vásárolni. És csak tizenkettő vagyunk. Voltunk. Vagyok.

Az apukám az egyik leggazdagabb ember Magyarországon. Vagy volt. Mindig kell emlékeznem, hogy már nem élnek. Apukám az egész élete csak dolgozott és spórolt. Az ő ruháit mindegy lyukas. Egy matracot vásárolt a munkahelyért, és egész héten csak ott marad. Szóval sok szabadságunk volt nekünk. Nem tudom miért Ana csak unalmas dolgot inkább csinálnia.

De lehet hogy így jobb. Eltöretne a szívét, ha tudna, hogyan erősen a népesség utal minket. Mert az mindig olyan fontos neki - hogy szeretik. Az egész élete törte a konszenzusra. A többi gyerek csúfot űzött belőlünk, a ruhánk és hajvágásunk miatt. De amikor Ana egy dolgot akar megtanulni, akkor mindig sikerül. Nemsokára felfedezte, hogyan beszélni a legjobb pletykát és a legjobb szabályokat amit mindenki más kell követne. És pénzt keresett is, fizették a másik diákok, hogy segíteni a házával.

De mivel apukánk Magyarország miniszterelnök lett pár hónappal ezelőtt, a volt rezsim nem olyan boldog volt. Szóval, itt vagyok, épp szökevény.

Folytatás később.

3