Polyglot NaNoWriMo (5)
Swedish

Polyglot NaNoWriMo (5)

by

Hallå allihopa!

I dag går jag mycket bädra med min snuva. Jag har ingen feber i dag heller, och därför har jag mer lust att läsa och skriva och lära mig svenska :-)

Vad kan jag berätta er i dag? Till exempel, nyligen har jag tittat klart på en tv-serie. Den heter Kim's Convenience och är en kanadensisk serie. Serien handlar om en familj av koreanska ursprung i Kanada, som drivar ett litet snabbköp eller närbutik. Föräldrarna kom från Korea och började en verksamhet och en familj. De har två barn: Janet, som studerar konst, bor med sina föräldrar och hjälp dem med affären, och Jung, som hade problemer med rättsväsen förr och nu jobber på en biluthyrningsfirma. På grund av de problemen har Jung och hans far varit främmande från varandra under några år. De andra två huvudkaraktärerna är Kimchee, en vän och rumskompis till Jung och Shannon, chefen till Jung i biluthyrningsfirman.

Enligt min åsikt serien har en förtjusande humor och man fäster sig väldigt enkelt med protagonisterna, särskilt med herr och fru Kim. Jag började att titta på den här serie händelsevist , men med tiden har det blivit en av mina "happy places", som man säger på engelska. Det är en synd att det är bara fem säsonger.

Tack så mycket! Vi ses!

0