Polyglot NaNoWriMo 2022 (2)
Swedish

Polyglot NaNoWriMo 2022 (2)

by

education
language learning
art
daily life
history

Hej allihopa!

I dag ska jag sriva lite om en sak som jag nyligen har gjort. För några dagar sedan har jag skrev in mig på UNED, det vill såga, det spanska universitetet för distansundervisning. Jag har redan en examen och en magisterexamen i literatur på ett "normalt" universitet, men jag hade lust att studera något annat nu. Jag arbetar som översättare, men jar har inte mycket arbete för närvarande och bestemde att skriva in mig i studierna av konsthistoria.

Jag har bara tagit två ämnen: antik historia och förhistorisk konst, ett på varje termin. Den här gången vill jag egentligen nyttja den här möjliheten att lära mig lite om konst, eftersom jag skrev mig in redan på det här universitetet för fyra eller fem år sedan och då gjorde jag nästan ingenting och tog aldri en prov då. Den här gången har jag varit ödmjukare och bara tog två ämnen, som jag sa tidigare.

Jag har intresserat mig altid för konst och konsthistoria, jag älskar att gå på museum och att läse konstböcker, och jag tänkte att detta kan vara et bra sätt att utvigda mina kunskaper om det här temat.

Tack så mycket!

2