günlük 06
Turkish

günlük 06

by

language learning
music

ailem ve arkadaşımla yaz tatil için altınoluk'a gittik. dün istanbul'a döndüm. eve çok uzun bir yolculuk gibi hissetti, çünkü çok hastalandım.

ama altınoluk eğlenceliydi! her sabah yedide köpekle sahilde yürüdük. aynı zamanda sahilde çöp topladık. biz sadece üç kişiydik ama her gün altı ya da yedi poşetler dolduruyorduk. insanlar neden çöpü çöp kutusuna atmıyorlar? bana çok saçma geliyor. yakınlarda bir sürü çöp kutusu var ama onları sahile atıyorlar... ve sonra, bu çöpler denize giriyor ve balıklar ölüyor. bu konuda daha fazla insanı eğitmemiz gerekiyor. bana, sen para mi kazanıyorsunuz diye bir kişi sordu. çok komikti! ormana da gittik. ormanı denizden daha çok seviyorum, bu yüzden daha eğlenceliydi. bisiklet kıralamak istedik, ama her yerde bulamadık için çok üzüldüm.

bu tatile birlikte olan arkadaşlarımdan biri büyük bir k-pop fan oldu. başından beri müzik zevkimiz çok farklıydı, ama bana bir k-pop fan olduğunu söyleyince, çok şaşırdım! ve her gün bana BTS veya enhypen'in şarkılarını dinletti. önceden ben hiç k-pop dinlemedim, hiç ilgilenmedim. bir çok insanlar k-pop tan nefret ettiğini biliyordum, neden bilmiyorum ama ben de biraz öyle hissetim. ama onların şarkılar dinleyince, böyle düşünmek bana çok saçma geldi. özel bir şey yoktu, sadece genel pop şarkılarıydı. özellikle ingiliz şarkılar. neden bu kadar insanlar nefret ettiğini anlamıyorum. pop pek sevmiyorum, ve BTS de çok sevmedim ama, ıyı şarkılarda var. arkadaşım da dinlediğim grupları pek sevmiyor, ama sevdi şarkılar da var...ama maalesef hiç Beatles sevmiyor :0

tatilimden daha çok müzik hakkında yazdım lol.

1