Online vzdelávanie
Slovak

Online vzdelávanie

by

education
daily life

Myslím si, že online vzdelávanie je veľmi odlišné od vzdelávania v triede. Keď som učil angličtinu, pred koronavírusom, deti v triede boli pozorné, a zdalo sa mi, že sa chcu učiť. Myslím si, že deti teraz na online hodinách nedávajú pozor, a je ťažšie udržať pozornosť skupiny.

Poďla mojich skúseností, má online vzdelávanie svoje výhody aj nevýhody. Výhodou online vzdelávania je, že môžeme mať prednášky u seba doma. Nemusíš vstávať skoro, nemusíš sa ponáhľať na univerzitu. Ja mám rád hodiny na tichom mieste, a je mi pohodlné počuvať prednášky doma. Ale nevýhodou o online vzdelávania je nedostatok kontaktu s druhými ľuďmi. Pretože mám hodiny online, nemal som príležitosť stretnúť s druhými študentmi alebo profesormi tvárou v tvár.

Myslím si však , že online vzdelávanie bude v budúcnosti bežnejšie, pretože nie je potreba stretávať sa osobne. Len študenti, ktorí študujú biológiu alebo prírodnú vedu, musia osobne chodiť na prednašky na univerzitu. Je to smutné, že je takáto situácia, ale nedá sa nič robiť. Dúfajme, že budeme môcť čoskoro naďalej chodiť na univerzitu, ak budeme chcieť, a nebudeme nútení počúvať všetky prednášky online.

1