E-Commerce, kansen of bedreigingen ?
Dutch

E-Commerce, kansen of bedreigingen ?

by

economics

Internet heeft in het jaren 1990's begonnen. In 2018, achtennegentig per cents van de Nederlands uitbraken ( eerst in de EU) en negen Nederlanders van de 10 gebruiken het dagelijks. Het E-Commerce heeft opgestegen en heeft meeste particulieren en bedrijven veroverd. Veel mensen willen op de Web bestellen. Maar moeten we oppassen voor online winkelen? Zijn-ze echt bedreigingen of is het gewoon een kans?

Het E-Commerce is een winkel in veel uitbreiding. We vinden dat 95 per cents van alle bestellingen zullen online in 2040 uitgevoerd. Generaties Y en X zijn de grootst online shoppers met 67% voor de Generatie Y (1981-1996) en 56% voor de Generatie X (1965-1980) wie houden veel van online bestellen dat zijn op een fysiek winkel.

De statistieken over online winkelgedrag zijn ongelooflijk onthullend : 43% van de shoppers wie meldde het kopen in bed, 23% op het kantoor en 20% in de badkamer of auto.

De eCommerce-markt versterkt ook het globalisme, omdat 57% van de online shoppers een aankoop heeft gedaan bij een verkoper in het buitenland.

Maar misschien, E-Commerce is ook kansen?

Het is kansen omdat er kunnen aarzelingen optreden bij transacties.

Tot slot, E-commerce is heel belangrijk in ons samenleving en heeft veel kansen voor ons.

0