Setäni Ronnie
Finnish

Setäni Ronnie

by

comedy
wildlife

Olen yksinkertainen mies, ja pidän yksinkertaisista nautinnoista. Paras loma minulle on viettää kesä asuntovaunussa. Kun olin nuori, äitini usein tapaamaan setäni Ronnie, kanssa minua. Hän asui kaupungin ulkopuolella, asuntovaunussa. Jotkut ihmiset kutsuivat häntä juntti, mutta hän oli enemmän lainsuojaton.

Pidin setäni Ronniesta. Han antoi minun leikkiä työkalulaatikollaan kansa kun äitini ja hän olivat “kiireisiä” asuntovaunussa. Pelasin hänen vasarallaan kanssa, murskaamalla kiviä. Kuin “Minecraft” mutta tosielämässä.

Muistan että setäni Ronnie haisti pahaa. Hän ui jokissa, mutta ei käyttänyt saippua. Ronnie setä sanoi, että hänen hajunsa pitää karhun, ilvekset ja villikissat poissa leiriltaan. Hän sanoi myös, että haju tekee hänestä terveellisen. Entinen työtoveri kertoi minulle, kuinka hän pysyi terveenä lapsena, nuolemalla vanhempiensa kenkia ja syömällä koiralleen kuivaruokaa. Mutta tiedän että se on hullua.

Ronnie-setä opetti minut asettamaan ansoja, jota saisimme kanit tai siilit. Sitten me kypsennämme ostoskärryssä, jonka lainasimme supermarketista. Menisimme myös kalastamaan järvessä kemiantehtaan takana. En koskaan saalisisi kaloja, vain vanhoja autonrenkaita ja vanhoja kenkiä. Mutta se oli okei. Ronnie-setä tekisi swing-sarjan renkaan kanssa ja minä pidän kenkää turvallisessa paikassa. Ehkä jonain päivänä kalastaisin toisen kengän, ja minulla olisi pari.

Eräänä päivänä, setäni Ronnie joutui lähtemään. Olin surullinen sinä päivänä, koska setä Ronnie lupasi opettaa minulle, miten tehdä tossut kanin turkistan kanssa. Huomasin myöhemmin, että hän oli velkaa useille ihmisille. Olisin auttanut häntä maksamaan velkansa perustamalla tossuliiketoiminnan.

0