Sveriges mest kräsna person
Swedish

Sveriges mest kräsna person

by

cooking

Denna vecka kollade jag en video på YouTube, som handlade om Sveriges mest kräsna person. Faktiskt de tre mest kräsnaste människorna. Kanalen heter Uppdrag: Mat och programledaren heter Mauri. Jag har misstänkts av att vara en kräsen ätare också, men jag tycker att jag är selektiv. Jag är inte lika dålig som dem.

En man säger att han inte kan hitta någonting att äta på restauranger. Mauri och han gick och han kunde hitta bara bröd och smör. Han äter vanligtvis pannkakor och korv hemma. Sedan spelade Mauri matroulett. Ett spel att hjälpa honom prova någonting ny. Hjulet visade rödbetssallad. Den här mannen provade den och snabbt spottade den ut.

Den mest kräsnaste person var en tonåring i Uppsala. Sedan hon har varit ett barn, har hon ätit bara kycklingnuggets med inga sås och ett glas mjölk. Mauri hade en kock kommit och han förberedde kycklingnuggets med morötter och chokladglass från början. Flickan gillade kycklingen och chokladglassen, men inte morötterna. Men goda nyheter, hon har börjat att prova nya grejer!

1