Solo reizen, waarom??
Dutch

Solo reizen, waarom??

by

travel
adventure

We kunnen zeggen dat solo reizen heb een fenomeen, een trend van onze samenleving geworden. Volgens een enquête, Belgie staat zelfs op de tweede plaats in de rongschikking. Zo, ik zal uitleggen waarom solo reizen heb een trend geworden, zijn-er alleen voordelen of nadelen, en aan het einde mijn persoonlijk mening samen als een conclusie te doen.

Solo reizen heb deze twintig laast jaren gebleken, volgens een elkaar studie geregisseerd door Nomandes, 60% volwassen zouden nu solo reizen en 18% zouden er denken. Er zijn veel en veel vrouwen wie solo reizen omdat zijn onafhankelijker, veel vrij. Ik denk dat mensen willen vrijheid gevonden. Dit wordt ook uitgelegd dat we zijn veel "wereld-open" dan enkele jaren geleden.

Daarna, ik denk dat er zijn zowel voordelen dan nadelen in solo reizen te doen. Ik zal beginnen met voordelen. De eerste voordeel dat ik zie met solo reizen is dat we zijn volledig vrij. Gedaan met de preocupaties, werkstress.... als u wilt een haakje te doen, ik adviseer je om solo reizen te doen. Als je solo reist, je bent de alleen master van uw programma, van uw wellusten. Persoon is er om je geluk te schaden.

Zijn buitenland laat je zien nieuw cultuur, talen, en misschien, gastronomie. Het is erg interessant te zien elkaar gewoonten, feestdagen, landschappen, een nieuw relatie te maken. Even citaat van Nelson Mandela gezegt dat : "Als je spreekt met een man in een taal wie hij begrijpt, uw spreken dan het hoofd, maar als je praat in hem taal, uw praten aan het hart". Dus kan het derde voordeel, om nieuwe mensen te ontmoeten.

Desodanks solo reizen heb toch nadelen. De eerste nadeel zou zijn dat we eenzaam voelen maar dit maakt deel uit van de ervaring;

Eindelijk, ik zal zeggen dat solo reizen is waarschijnlijk een buitengewone ervaring, dat iedereen zou moeten solo reizen één keer in zijn leven.

0