Problemet med meg
Norwegian

Problemet med meg

by

language learning
language exchanges
daily life

Alle skjønner at man gjøre mange feil mens man lærer et nytt språk. Det er bare del av reisen. Men jeg har alltid vært redd for det. Hvorfor er jeg redd? Mitt norske nivå er ikke god nok ennå til å forklare enhver psykologisk grunn dessverre. Men jeg kan si at det har holdt meg tilbake mange ganger på løpet av livet, og med flere språk. Jeg føler meg flau med hver feil jeg gjør på norsk, som gjør det vanskelig å komme videre.

Jeg bodde i Frankrike i noen måneder for flere år siden og jeg var for redd for å snakke fransk med folk. Jeg fikk nye venner men vi snakket alltid engelsk. Jeg var ikke en nybegynner på fransk men jeg kunne ikke tvinge meg selv til å snakke. Når prøver jeg å lære meg norsk, og har regelmessige timer med morsmål online. Men jeg føler meg alltid nervøs. Jeg er pinlig over feilen min fremdeles. Selvfølgelig viktigste er til å bekymre ikke så mye og akseptere feil.

Hvis noen leser dette håper jeg du skal være snill med det. Jeg håper at du kan forstå hvordan det er å lære et nytt språk. Jeg er glad i norsk og jeg lover at jeg skal forbedre meg på dette. Ting er forskjellige denne gangen og jeg er bestemt. Jeg har en annen time om morgenen så ønsk meg lykke til!

Takk for at du leste det!

0