Hvorfor er jeg har?
Norwegian

Hvorfor er jeg har?

by

travel
non-fiction
language learning
introduction

Dette er bare et lite innlegg for å se hvordan dette fungerer. Jeg har lært norsk for ett år siden, og jeg leser og snakker ganske ofte. Men skriver jeg ikke nok, så jeg trodde dette kunne vært nyttig. Å lære et nytt språk kan være veldig vanskelig så jeg håper at du kan tilgi meg for min dårlige norske og forstå at jeg prøver.

Hvem er jeg? Hvorfor lærer jeg norsk? Vel, jeg heter Michael og jeg bor i Belfast, Nord-Irland. Men kommer jeg fra Liverpool i England likevel. Engelsk er morsmålet mitt og det eneste språket jeg kan snakke. Jeg kunne snakke litt fransk i fortiden men jeg er veldig rusten nå (kan man sier "rusten" på denne sammenhengen? Jeg har ikke ekte rust på meg). Jeg er redaktør for aviser og magasiner så jeg liker å skrive mye. Siden starten på koronaviruskrisen i storbritannia, har jeg jobbet hjemmefra. I liker ikke å jobbe hjemmefra. Jeg savner kontoret og medarbeiderene mine. Men det er bra å ha en jobb fremdeles.

Jeg har lyst til å lære et nytt språk og jeg bestemte meg det skal bli norsk. For noen år siden, reiste jeg til Oslo og jeg elsket den. Jeg forstår at Oslo ikke er hele Norge, akkurat som London ikke er hele av Storbritannia, men jeg trodde at den var en flott by. Jeg likte å være der veldig godt. Da jeg dro hjem, bestemte jeg meg å lære litt norsk bare å se hvordan det er. Jeg lært ikke mye på den tiden men da kom koronaviruset, bestemte jeg meg å forplikte meg til den. Jeg skal ikke gi opp denne gangen!

Jeg er sikker på at det er mange feil her men jeg er fortsatt en nybegynner. Et år er ikke veldig mye tid med et språk og jeg jobber mye so jeg ikke har alltid mye tid. Men jeg prøver å gjøre noe hver dag. Takk for at du leste denne!

0