About me (in Danish)
Danish

About me (in Danish)

by

non-fiction
daily life

Hallo! Hvordan går det?

Jeg hedder Kenny og jeg er syvogtredve år gammel (min fødselsdag er den ellevte november). Jeg er fra Belgien, men jeg bor i Spanien , i den hovedstad Madrid. Jeg er gift og min mand er italiensk. Vi giftede os i 2016 i Belgien. Vi har en lejlighed i Madrid, men også et meget meget lille hus (det har kun ét værelse) med have i en by (Ocaña) 50 kilometer fra Madrid og derfor har vi en bil, en lille hvid fransk bil. Vi bor her siden Corona-virussen er her. Min mand arbejder hjemmefra og jeg er desværre arbejdsløs. Før Corona arbejdede jeg som lærer. Jeg underviser engelsk, men også lidt fransk og italiensk. Jeg er arbejdsløs, men jeg er meget travlt hver dag: jeg laver mad, køber ind, vasker tøj, rengør og arbejder i have.

I min fritid løber jeg (4 gange om ugen), jeg motionerer, jeg leger med min hunde, Rubi og Óscar og jeg studerer sprog; nu katalansk og dansk, men jeg taler også nederlandsk (mit modersmål), engelsk, italiensk, fransk, tysk og brasiliansk.

Jeg bor i Spanien, men jeg elsker også Italien. For eksempel, jeg foretrækker italiensk for spansk mad (pizza! pasta!) og musik (Laura Pausini). Livet in Spanien er fantastisk: vejret er (altid) godt, soller skinner ofte og folk er altid søde. Jeg elsker også kaffe, for meget. Jeg drikker hver dag 5 espressos.

Hej-hej

0