Ett informellt mejl
Swedish

Ett informellt mejl

by

language learning
friendship
daily life

Hejsan Anders!

Hur mår du? Jag hopas att allt är bra med dig! Jag har en roliga nyhet. Jag har äntligen fått min egen lägenhet!

Min lägenhet ligger i ett lugnt och fint område. Alla viktiga affärer ligger i närheten. Det viktigaste var att lägenheten är nära till mitt jobb. Nu tar det bara 15 minuter att åka dit. Igår när jag promenerade hittade jag en jättefin second hand affär precis bakom hornet.

I min lägenhet finns det två rum och köket. Det är inte så stor lägenhet men jag är glad att det finns en balkong här. Mitt badrum är ganska stort så jag kan köpa ett badkar. I lägenheten finns redan två garderober så jag inte behöver att köpa några klädskåpen. Jag har inte så många möbler än. Jag har en dubbelsäng och ett skrivbord i sovrummet. Jag har en soffa och ett bord med stolar i vardagsrummet. Jag måste köpa ett köksbord och en teve. Jag kommer att göra det på helgen.

Lägenhetens hyra är ganska stor. Jag måste betala 7000 SEK varje månad. Men jag är glad med den ändå. Jag har två rum och inte bara ett som jag hade förut. Mitt område är jättenära centrum. Jag har nära till mitt jobb. Jag tycker att det är värt att betala lite mer då.

Det känns bra att ha min egen lägenhet. Jag har stått i kö för så lång tid. Jag vet att jag fortfarande måste betala en hyra men det spelar ingen roll. Jag tycker att första hand lägenheten är mycket bättre än andra hand en.

Nu vet du hur är det med mig och min lägenhet. Jag väntar på ditt svar.

Kram,

Kamila.

0