Student vermist (1.3.)
Dutch

Student vermist (1.3.)

by

reading

Hallo allemaal!

Ik volg met de verhaal van het boek: Student vermist.

Onthouden: Tim is verliefd op Floor, maar zij is de vriendin van Joost, die woont met Tim in een woonboot. Tim is heel verlegen en hij heeft niemand verterld dat hij haar leuk vindt.

Joost, Tim en andere vrienden hebben een feestje in de woonboot. Er zijn veel mensen. Tim is buiten voor een beetje frisse lucht en plotseling komt Floor aan. Ze spreken een beetje en Floor besluit te niet binnenkomen. Ze wil een rondje lopen met Tim. Ze lopen bij een park en ze gaan op een bankje aan het water zitten. Floor zegt teggen hem dat ze het uitmaken met Joost gaat want ze is niet meer verliefd. Tim is heel erg verrast. Floor plant de volgende dag met Joost spreken . Op dat moment, bekent Tim dat hij haar leuk vindt. Zij weet dat allang. Tim kijkt haar geschrokken aan. Het lijkt erop dat Floor Joost wel niet meer wil want ze vindt ook Tim leuk.

Ze besluiten naar bij Floor te gaan om te iets drinken. Anderhalf uur later, schrikken ze wakker en ze trekken snel hun kleren aan. Floor moet naar werken en Tim moet naar het feestje. Ze geven elkaar een kus.

In de volgende stukje zal ik wel wat er gaat gebeuren.

Dankjewel en tot ziens!

0