Sommige feiten over mij
Dutch

Sommige feiten over mij

by

daily life
family
pets
hobbies

Sommige feiten over mij

--

Hallo, iedereen! Ik heet Christopher en ik wil Nederlands leren. Dit is mijn eerste Nederlandse tekst, dus ik hoop dat dit niet erg slecht is.

Ik ben vijfteen jaar, en mijn verjaardag is op 30 augustus. Ik woon in het westen van de Verenigde Staten, in een stad die naast een groter stad ligt. Mijn huis staat in het oosten van mijn stad, dicht bij mijn school. Als ik ergens wil gaan moet ik rijden in een auto. Er zijn sommige fietspaden dicht bij mijn huis, maar het duurt een lange tijd om ergens te fietsen. Ook zijn er heuvels tussen mijn huis een mijn school.

Ik heb een broertje die dertien jaar is, en ook woon ik met drie katten. Ze heten Romeo, Toby, en Nadia. Niemand in mijn familie spreekt een buitenlandse taal, behalve mijn moeder.

Ik ben in het 10e leerjaar, en ik studeer veel onderwerpen. Ik leer bijvoorbeeld Spaans, geschiedenis, en wetenschap. Ik leer geen Nederlands op school; dit is pas een hobby.

In de toekomst woon ik misschien in Nederland, en misschien studeer ik daar, ook. Ik ben nooit naar Nederland gegaan, maar deze zomer ga ik misschien naar Nederland en andere landen in Europa. Voor ik naar Nederland ga is het belangrijk dat ik Nederlands leer zodat ik met Nederlanders kan spreken.

0