Een vreemde verhaal #1: Een glas vol met geld!?
Dutch

Een vreemde verhaal #1: Een glas vol met geld!?

by

literature
language learning
creativity
fantasy

Hallo! Vandaag, ons verhaal begint in een klein dorpje met heel veel cafés. De beesten daar genieten van biertjes drinken en lekker eten door de avond heen. Zijn bekers liggen altijd vol met bier of andere drinken en zijn borden zitten helemmal leeg of vol met heerlijke eten. Een regenachtige dag in april, de beesten moeten meer eten te krijgen, maar hun geld was op! Wat een serieus probleem! Wat moeten ze doen?

Dan, gebracht de oudste van de beestjes een magische boek uit. Hij zei: ''Dit boek kan onze probleem oplossen, maar we moeten alleen een van de beschikbare opties kiezen''. Toen, begon het boek te spreken, het zei: ''Lieve beestjes, als jullie meer eten en drinken willen, luister naar mee wel: Ik kan dit glas vol met geld maken of ervoor zorgen dat jullie geen honger meer kunnen voelen. Wat willen jullie dan?''

Stilte.

Het boek spraak nog eens: ''Jullie hebben een dag om te kiezen. Nadat, ik zal naar de bibliotheek terugkeren en vergrendeld blijven voor een volle jaar. Kies wijselijk.'' En poef! Het boek is nu een paarse rookwolk gewerd.

...wordt vervolgd!

-Het ScrijfjeKonijntje

Headline image by traxer on Unsplash

0