Woorden zijn geheimzinnig #1: Het nadeel
Dutch

Woorden zijn geheimzinnig #1: Het nadeel

by

literature
creativity
linguistics
habits

Hallo en welkom terug bij mijn degelijks berichten!

Het woord van vandaag is 'het nadeel' die bedoelt in het Engels 'disadvantage, drawback'. De kleine verhaal van vandaag is over...

Het nadeel van wonen in een stad

Ik kom uit een kleiner dan gewoonlijk stad in Griekenland. Deze stad heeft veel auto's en mijn huis zit dichtbij een van de grootste weggen van de stad. Dus, het meest belangrijk nadeel is het geluid! Motorfietsen, auto's en bussen maken zoveel geluid dat ik kan in mijn studie niet concentreren. De tweede meest belangrijk nadeel is het gebrek van groen! Natuurlijk, ik houd van natuur. De beste plaats dat ik kan zijn is onder een grote boom, omgeven door natuur. Helaas, dat is niet het geval in mijn stad. Er zijn enkele parken maar ze zijn altijd vol met kinderen (meer geluid, oh nee!). Ten slotte, beide die nadelen zijn niet zo geweldig om elke dag te ervaren. Zo, ik vind het leven in de stad een beetje caotisch, luidruchtig en vermoeiend.

En nu, wat vind jullie over het leven in een (grote) stad? Vind je de nadelen dat ik heb vermeld ook vervelend? Laat me weten!

Tot de volgende bericht!

-Het SchrijfjeKonijntje

0