Pari peliarvoitusta
Finnish

Pari peliarvoitusta

by

board games

En ole kirjoittanut lautapeleistä pariin viikkoon, joten täällä on uusi peliarvoitus! Kirjoitan monesta pelistä, joita olen äskettäin pelannut.

Pelasin Earth ensimmäisen kerran HandyConissa tammikuussa. Tykkäsin siitä niin paljon, että halusin heti ostaa sen… mutta en voi ostaa kaikkia pelejä, joista tykkään! Oli kuitenkin selvä, että peli olisi hauska pelata uudelleen ja uudelleen, koska siinä on niin paljon erilaisia elementtejä ja alkuasetelmia. Kun luin myös Earthin soolotilasta, ja tämäkin kuulosti hyvältä, päätin ostaa Earthin. En ole ollut pettynyt siihen. Pidän soolotilasta ja ystävänikin aina pitävät sen pelaamisesta. Peliteema on maailman luonto, joka on rauhallinen ja mukava teema.

Viime kuussa pelasin Slay the Spire -peliä pubissa. Tämä on yhteystyöpeli, jonka teema on eräs videopeli, jota en tunne, mutta pidin paljon pelin tunnelmasta ja mekaniikoista. Peli oli vaikea, mutta vihdoinkin voitimme. Haluaisin ehdottomasti pelata sitä uudestaan, mutta tämä ei ole peli, jonka aion ostaa.

Uusin peli, jonka olen ostanut, on nimeltään Horizons of Spirit Island. Se on ”yksinkertaistettu” versio Spirit Island -pelistä. Minusta on outoa sanoa ”yksinkertaistettu”, koska tämä versio ei ole lainkaan yksinkertaista! Pelin asetelma ja hahmot ovat helpompia, mutta pelin pelaaminen on vielä vaikeaa, koska siinä on niin paljon ajateltava. Se on kuitenkin mahtava peli, ja lopetan kirjoittamisen nyt, jotta voin pelata sitä uudelleen!

1