Vad hände på HandyCon?
Swedish

Vad hände på HandyCon?

by

board games

Ett par veckor sedan gick jag till HandyCon för andra gången. Det är ett bordsspel evenemang, som händer nu i min hemstad (MK). Innan detta året, hände det någon annanstans, men det var ett problem som jag har glömt, så kom det till MK. Jag var glad över det ja gick dit första gången i januari: HandyCon händer fyra gånger per år.

Hela evenemang varar tre dagar, från fredag till söndag. Jag gick bara lördag med mina vänner. Det var många folk där och en bra atmosfär. Det fanns ett spelbibliotek, när man kunde ta ett bordsspel och spelar det i någon av de många tillgängliga rum. I januari spelade vi Dorffromantik, som jag tyckte mycket om, för att det var ett lätt spel och vi kunde prata på samma tid. Sedan spelade vi Earth, som jag hade villat spela för en tid. Det var mer komplicerade och spelet tog över tre timmar, men vi hade också en fika mitt i spelet! Jag älskade spelet och köpte det senare.

Den andra gången köpte jag en biljett till hela evenemanget. Jag bor tio minuter ifrån hotellet, när HandyCon händer, så är det lätt att gå för ett par timmar varje dag. På lördagen gick jag igen med mina vänner. Men jag gick också på fredagsmorgonen och testade ett par spel: de var fortfarande under utveckling, men det är viktigt att spelare testar de. Det första handlade om får som skyddade sin värld från en kosmisk skräck. Det var så roligt att jag kanske skulle köpa den, om det säljs. Det andre handlade om en nöjespark; jag passerade en dag där med fyra barn, som vill göra olika saker och de bli snabbt ärga. Det var frustrerande och jag tycker om barn mindre nu!

0