Hei! Jeg heter Lisa
Norwegian

Hei! Jeg heter Lisa

by

*Dette er min første skrift, jeg vil at noen skal korrigere feilene mine*

Hei, jeg heter Lisa og jeg vil skrive en litt bit om meg selv.

Jeg er 22 år gammel og jeg bor i Poznan i Polen nå. Jeg studerer på et universitet og det er flott fordi jeg er glad i å lære. Jeg snakker flere språk, nemlig snakker jeg seks språk. Det er ukrainsk, polsk, engelsk, japanask litt svensk og norsk. Jeg lærer norsk nå. Det er velsig pent men av og til det kan være litt vanskelig. Kanske vil jeg bli lærer en dag. Det kan være flott å undervise i noe på norsk.

Jeg liker å lese og å høre på musikk. Jeg har bestillet ei norsk boke for meg. Den heter "Short stories in Norwegian". Det kan hjelpe meg å forstå mer, det tror jeg.

På universitetet mitt har jeg mange venner og veninner, det er hyggelig å snakke med dem. Ofte går vi et sted sammen og hjelpe hverandre med forskjellige problemer.

Jeg også hører på norsk musikk men det er vanskelig å finne noen gode band og sangerer. Pop muikk er ikke interresant for meg, jeg vil finne noen spesielt.

Snakker om norsk, av og til grammatikk kan være veldig vanskelig. Nå lærer vi bestemte adjektiver og jeg synes at det er vanskelig å huske. Men jeg tror at jeg trenge å praktise mer. Alle språk er vanskelig først.

Det er det, jeg begynner å like å skrive norsk :)

1