Millainen minä olen?
Finnish

Millainen minä olen?

by

daily life

1. Mistä sinä olet kotoisin? Millainen maa se on? Kirjoita noin viisi lausetta.

Olen kotoisin Venäjältä. Venäjä on tosi suuri maa: se vie erittäin suuren alueen, täällä asuu monia eri etnisiä ryhmiä, saman aikaan Venäjällä on monia alueita, joilla kukaan ei asu. Venäjällä on paljon erilaisia ilmastovyöhykkeitä ja erityyppisiä metsiä, tällä myös asuvat paljon harvinaisia eläinlajeja.

2. Missä sinä asut nyt? Millainen koti sinulla on? Kirjoita noin viisi lausetta.

Asun nyt Helsingissä, Suomessa. Minun asuntoni on kaksio, se on 59 neliötä. Pidän että asunnossani on iso valoisa keittiö, ja että meidän kerrostalossamme on kuntosali ja kaksi saunoa. Ikävä kyllä asunnossani ei ole kylpyamme vaan vain suihku ja parveke puun varjoissa. Minusta paras asia että meidän paikamme lähellä on kaksi hyvää leikkipuistoa joilla voin trenata.

3. Millainen perhe sinulla on? Kirjoita noin viisi lausetta.

Minun oma perheni on pieni: minä ja mieheni. Mutta minulla on myös venhempien perhe (tai perheet). Minulla on isä, äiti ja isosisko, kasvoin heidän kanssa. Vanhempani erosivat kun olin 15 vuotta vanha ja äitilläni on uusiperhe, siis minulla on myös pienisisko, pieniveli ja isäpuoli, asuin heidän kannsa lähes 4 vuotta. Isosiskollani on tytär, hän on minun veljentytärni.

4. Millainen on sinun tyypillinen/tavallinen päivä? Kirjoita noin viisi lausetta. (herään… syön… olen töissä jne.)

Yleensä herrän klo 7.30, syön aamiaista mieheni kanssa ja pyöräilen töihin. Matka kestää puoli tuntia, sitten vaihdan vatteita ja menen toimistoon. Teen töissä toimistossa tai laboratoriossa. Syön lounasta klo 13 kolegaani kanssa ja menen toimistossa taas. Lopetan töitä lähes klo 18-19 ja pyöralen kotiin. Yleensä trenata leikkipuistolla tai kuntosalissa ja sitten vietta illan kotona mieheni kanssa rauhallisesti.

5. Mitä teet yleensä viikonloppuisin? Kirjoita viisi asiaa.

Vietän viikonloput eri tavalla joka kerta. Esimerkiksi tänä viikonloppuna minä ja mieheni korjasimme pyöriämme, tapasimme ystävämme ja trenasin kuntosalissa yhdessä ja sitten keskustelimme paljon. Minä myös opiskelin suomea vähän. Lisäksi minä ja mieheni menimme isoon ruokakauppan pyöraillä. Joskus harjoituksen suomen puhumista käverini kanssa heidän luonnaan; joskus menen kävellä metsään mieheni ja käverini kanssa viikonloppuna.

1