Maalauskurssi ja kieliopinnot
Finnish

Maalauskurssi ja kieliopinnot

by

Tämä perjantai on viimeinen maalauskurssi syksylla. Me menemme näyttämään meidän taideteokset luokkahuoneessa. Me voisimme tuoda välipalaa, pullia ja juomia. Minä aion tuoda taiwanilaista mochia. Maalasin neljä maalauksesta tänä syksynä. Ensimmäinen oli merenneito ja sitten maalasin kukka-sarjan - ruusun, auringokukan ja lootuksen. Maalauskurssi aloittaa taas ensi keväänä.

Tänä keväänä, opiskelin kirjaoita "Suomen Masteri 2 - 4" opettajan kanssa. Minulla oli yksityistunteja. En opiskellut niin paljon kesällä, koska mun sukulainen ja mun pikkusisko matkustivat Suomeen. Haluaisin palata takaisin radalle syyskuussa, mutta mä en onnistunut koska olin työmatkalla kaksi viikoa ja sitten mun ystavien tulivat Eurooppaan. Onneksi minulla on jo hyvä rutiini lokakuun lopusta lähtien. Luen Yle uutiset selkosuomeksi ja kuuntelen ja katson videoita suomeksi. Videoissa tekstitys sekä suomeksi että englanniksi on tosi avulias. Minulla on kielivaihtokaveri, jonka kanssa puhun puoli tuntia suomeksi ja puoli tuntia kiinaksi. Viime viikosta alkaen, minulla on ollut kielentutori, jonka kanssa harjoittelen puhumista.

Minun tavoite on pystyä puhumaan suomalaisten kanssa. Minä ajattelen, että mun kuuntelutaito voidaan parantaa. Yleensä suomanlaiset puhvat tosi nopeasti ja on vaikea ymmärtää.

Lisää kysymyksia:

1. Milloin sinä liityit tälle kurssille? Liityin siihen tällä syksyllä/syyskuussa.

2. Milloin sinä aloitit maalaamisen? Aloitin maalaamisen kun olin lapsi, mutta en maala aktiivisesti.

Headline image by steve_j on Unsplash

1