Luchthavens in Duitsland
Dutch

Luchthavens in Duitsland

by

travel
architecture
intercultural communication

En Duitsland staan vele luchthavens. Er zijn grote hoe bijvoorbeeld Frankfurt/Main of München en er zijn kleine hoe bijvoorbeeld Kassel of Halle-Leipzig.

Maar wat is een luchthaven? Een luchthaven is een plaats waar vliegtuigen kunnen obstijgen en landen op één of meer startbanen. Keulen-Bonn is bijvoorbeeld slechts vor het civile gebruik terwijl Ramstein een Amerikaanse air base in Duitsland is.

Normaliter een vliegveld heeft verbindingen aan stationen met trainen of bussen, poorten en straaten. Vanwegen de goede verbindingen is het makkelijk om te een vliegveld te kommen.

De verkeerssituatie is nodig vanwegen het internationaale goederenverkeer. Bijvoorbeeld met voeding van elke land ter wereld.

Bovendien een luchthaven heeft een effect op de economie in Duitsland omdat vele mensen op een vliegveld werken kunnen . Daarenboven kommen vele toeristen in de oppervlakte. Dus het gebied heeft vele restauranten en hotelen nodig.

Maar er zijn ook negatiefe aspekten. Als je woont naast een luchthafen het niet leuk of geinig is. Er zijn heel lawaai en het is ook niet gezond.

Een belangrijk datum voor de luchtvaart was de 11. september 2001. Daar was de attentaat in Amerika op de One World Trade Center in Nieuw York en op de Pentagon in Washington. Sinds het, de veiligheit met controlen door de politie is veel beter geworden.

0