Een afspraakje
Dutch

Een afspraakje

by

romance
relationships
love
daily life

Anna heeft een afspraakje vandaag met Paul. Paul is een man van haar bedrijf en zij kent hem omdat ze werken samen. Hij heeft bruine haar en is ongeveer 1,90m hog. Zijn lachen vindet Anna heel leuk.

Paul mag Anna ook. Hij denkt zij is een leuke vrouw omdat zij heeft lange blonde haaren en hij houdt van haar lichaam. Dus Paul vroeg Anna als zij wil hem ontmoeten en het groote park in de stad.

Daar is een café in het midden naast een vijver.

Als Anna gaat in het park ze ziet veele eenden in de vijver. Ze zwemmen op het water en duiken. Daarenboven ze maken heel lawaai maar het stoort Anna niet. Het meisje zit op de fontein welk staat bij de vijver ook.

Het is een leuke daag en de zon schijnt. Daarom het is erg waarm en Anna draagt maar een korte broek met een roze T-shirt. Op de shirt is een roode hart.

Plotseling loopt Paul door het park en wenkt. Anna lacht en gaat naar Paul. Samen ze lopen naar de café. Daar ze zitten aan een kleine tafel met twee stoelen. Onmiddelijk komt de kelner met twee menu's. Één voor Anna en één voor Paul. De twee leesen de menu en Anna bestellt een groote koffie waarbij Paul wilt een ijsje met aardbei een chocolade.

0