24.01.2021 Journal Entry
Swedish

24.01.2021 Journal Entry

by

daily life

Hej! Jag har planerat här att skriver något här två gång i veckan, åtminstone till februaris slut. Vi ska se om jag kan förbättra mig eller inte!

Jag har haft en mycket skön helg. Här måste alla affärerna sluta innan 18.00h, och vi måste vara hem hos oss innan 20.00h. På den her grund får man bara gå i teater på morgonen. Jag älskar teater, innan coronaviruset gick jag på teater två eller tre gång i månaden. Den här lördag gick jag tillbacka och jag är så glad! Jag har sett Måsen av Tjechov, en modern adaptation var alla figurerna är konstnarer. Det var verkligen underbart, aktorerna var alla så bra.

Senare har jag ätit i restaurangen med tre vänner; två av dem ser jag nästan varje veckan, men den annan bor nu i Madrid och jag ser honom inte så ofta. Jag har erbjudit dem på kaffe hos mig, och vi har pratat mycket om vår tid tillsammans i skolan.

I dag har jag bara studerat, men jag är inte stressad nu, så det var inte så dåligt. Jag har också planerat min veckan, och jag har för avsikt att lära mig en lite svenska och rysska varje dag och att idrotta. Nästan vecka ska jag berätta om jag har gört det!

0