Podcastit
Finnish

Podcastit

by

podcasts

Voiko joku suositella hyviä podcasteja Yle Areenassa (tai muualla) minulle? Kuuntelen uutispodcastia arikisin, mutta se kestää vain puoli tuntia ja kävelen vauvojen kanssa ulkona reilu tunnin päivittäin. Olen joskus kuuntellut myös Tilipäivää mutta se ei kiinnostunut minua niin paljon. Joskus aikonaan kuuntelin Yksin tehty lapsi-podcastia Yle Areenassa ja se oli hyvä ja aika koskettavaa. Ja ennen kuin olin edes äiti, kuuntelin Mutsin tunnustuksia ja se oli myös aika hyvä ja hauska.

Ai niin ja olen myös kuuntellut 12 diktaatoria... mutta joissakin jaksoissa kieli on suhteellisen vaikea. Tämä ohjelma on mielenkiintoinen mutta tiettysti vähän synkkää ja masentavaa.

Englanniksi yleensä kuuntelen All points north-podcastia. Se julkaistuu viikottain ja se liittyy elämään Suomeessa ulkomaalaisena, eli se sopii minulle. Mutta mielummin kuuntelen podcasteja suomeksi koska en hirveästi käytä suomea arkielämässäni tällä hetkellä ja haluaisin ylläpitää suomen kielen taitoni.

Mutta joo suositelle! Uutiset ja ajankohtaiset aiheet sekä äitiys kiinnostaa minua ainakin, mutta otan vastaan kaikkia suosituksia.

2