Hvordan går det med norsken din? Eller 2 år og 3 måneders selvstendig norsklæring med MIA
Norwegian

Hvordan går det med norsken din? Eller 2 år og 3 måneders selvstendig norsklæring med MIA

by

daily life

Hei dere!

I dag skal jeg oppsummere noen tanker om det jeg har vært opptatt av veldig lenge. 2 år - det er veldig lang tid, selv om det kanskje ikke ser sånn ut for noen.

Jeg tenker at det er fint å være systematisk og følge fremgangen sin mens man lærer seg et eller annet, samtidig tror jeg at det er på tida å avslutte det siden jeg ikke føler at det er så viktig for meg lenger. Det er jobben min og det sosiale som opptar meg mest nå.

Jeg har gradvis redusert tiden jeg bruker på å lære meg norsk sånn at jeg ikke klarer å bruke 30 minutter om dag engang, haha... Jeg skal prøve å skjerpe meg, men tror ikke at det er så viktig med rapporter akkurat nå, siden jeg ikke har mål eller noe å streve etter. Og kanskje er det hele poenget å nytte språk og det et språk har å gi... Jeg vet ikke sikkert, men tror ikke det å pushe meg selv ende mer ville tjene meg mye mens jeg føler nokså utbrent.

Det hjelper også ikke at jeg fortsatt sliter med å forstå folk som snakker uklart, mumler eller snakker veldig fort. Det går bare over hodet mitt, men ja, skal ikke klage mere nå.

Dette innlegget her høres kanskje deprimerende ut, men jeg er bare sliten av språklæring så jeg bare takker dere som har lest innleggene mine og jeg bare legger dette prosjektet med oppfølging på hylla. Kanskje kommer jeg tilbake senere, noe som er helt greit for meg og da snakkes vi.

Hadet!

2