Viikkoni
Finnish

Viikkoni

by

daily life

Nyt minulla on raskausviikko 36 menossa. Onneksi meillä on ilmastointi kotona, koska sää on ollut hyvin helteinen. Muistan hyvin viime kesänä kun olimme AirBnB-asunnossa Jyväskylässä ilman ilmastointia, kuinka kuuma talon sisällä oli. Minä käyn nyt sääliksi näitä ihmisiä, joilla ei ole mitään ilmastointia kotona. Suomen kesä on nyt sen verran tukahduttava, etten tiedä miten ihmiset pärjäävät kotona ilman ilmastointia. Toisaalta on ihana että on kesä. Kesä on lempikauteni. Viihdyn hyvin lämpimässä säässä ja en yhtään kaipaa talvea.

Nyt kun raskausviikot ovat aika paljon, olen vielä voinut suhteellisen hyvin. Olen yrittänyt levätä tarpeeksi. En ole tehnyt paljoa liikuntaa enää, mutta ehkä tässä vaiheessa se alkaa olla parempi vain levätä. Onneksi kaikki alkaa olla valmiina. Lastenhuone on maalattu ja lähes kaikki tarpeelliset kamat on hankittu.

Ensi viikon tiistaina vanhempani saapuvat Suomeen. En ole nähnyt vanhempiani kahteen vuoteen. Me näimme toisiamme viimeksi kun kävin Australiassa ennen kuin koronapandemia alkoi. Toivottavasti vanhempani eivät saa koronaa matkalla Suomeen. Pari viikkoa sitten meidän ystävämme saivat koronan ja olimme heidän kanssa just ennen sitä mutta emme saaneet koronaa. Oletan, että se liittyy siihen, että meillä oli korona noin 3 kuukautta sitten. Toivon siis että meillä on edelleen immuniteetti koronaa vastaan, mutta en yhtään tiedä kuinka kauan se kestäisi.

1