A szabim (1/2)
Hungarian

A szabim (1/2)

by

travel
relationships

Végre elutaztam Magyarországra, de sajnos nem úgy ment, ahogy terveztem.

Minden rendben volt péntek estig. Körülbelül hét órakor terveztem találkozni a Nyugati-pályaudvaron azzal a barátommal, akinél éjszakázni terveztem egy pár napot az utazásom alatt. Ő nemcsak nem jött időben, de egyáltalán nem bejött, és még egy üzenetet sem küldött Instagramon vagy Messengeren. Én nem akartam zavarni őt, és nem akartam sokáig sem várni rá, szóval elmentem egyedül szórakozni egy klubba. Ő csak éjfél körül hívott fel engem, és azt mondta, hogy túl fáradt volt megint valahova elmenni velem. Én már rendesen részeg voltam, és mivel sikerült nélküle élvezni az estét, azt gondoltam, hogy csak másnap mozdulunk ki kettesben, a születésnapomon. Úgyhogy nem tudom pontosan mikor, de nagyon későn visszamentem a lakásába, és, ő csak azért várt ébren, hogy szexeljen velem.

Másnap reggel korán felébredtem. Nem tudtam többet aludni, mert túl izgatott voltam a születésnapom miatt. Nem akartam felkelteni barátomat, így egy kis időre egyedül elmentem. Egy óra múlva a barátom azt mondta, hogy jön a belvárosba miután végzett zuhanyzással. Sokáig vártam rá, és 3 órával később meg is érkezett.

Csalódott voltam, ráadásul ő nem kívánt a "Boldog Születésnapot" nekem. Csak azért, mert nem foglalkozott a születésnapokkal. Szerintem nem olyan nehéz egy Boldog Születésnapot kívánni, de mindegy. Én azt mondtam, hogy ő barátságtalan volt, és úgy ereztem, mintha nem törődne velem. Akkor ő mondta rosszul dolgokat, mint ő nem különösen örült volt, hogy velem találkozott, és mindenért engem vádolt. Mindig kegyetlen az őszinteség nevében... Abban a pillanatban rájöttem, hogy ő rosszindulatú és nárcisztikus lehet. Elbűvölő, nagyon intelligens... de olyan manipulatív, fölényeskedő, gonosz, szívtelen és mesterkedő. Ő ócsárolt engem, üvöltözz velem, próbált bűntudatot kelteni bennem, és azt is mondta, hogy “túlreagálom”. Olyan rosszul éreztem magam.

Azt mondtam, hogy végeztem vele. Ezért hát összepakoltam és leléptem, céltalanul elmentem. Nem tudtam hova, csak messze tőle. Büszke voltam, hogy végül végeztem ezzel a káros barátsággal. De közben hülyének éreztem magam, hogy olyan sokáig tartott megtenni, amit meg kellett tenni.

Tényleg nehéz volt ezt magyarul elmagyarázni. Az utazásom többi részét legközelebb elméselem.

0