Terveztem a vakációt
Hungarian

Terveztem a vakációt

by

travel

Tíz nap múlva utazok Magyarországra. Ez lesz a harmadik alkalom, hogy odamegyek. Alig várom. Sokat terveztem, és remélem, hogy az utamat eszerint a terv szerint tölthetem.

- Csütörtökön este érkezek a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre, és néhány napig egy barátomnál fogok maradni. Ő csak 22 éves, de már egy saját lakása van. Irigylem, de amúgy nagylelkű.

- A barátom dolgozik pénteken, így az egész napot egyedül kell töltenem. Mivel már voltam egyszer Budapesten, úgy döntöttem, hogy el fogok menni Eggere. Hallottam, hogy nagyon szép ez a város.

- Szombaton lesz a születésnapom. Szeretnék valami különlegeset csinálni a barátommal, ezért foglaltam vacsorára egy asztalt két személyre egy kitűnő étteremben: "Rosenstein". Ezután elfogunk menni egy bárra egy tetőn, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra. Szerintem a városok szebbek éjjel. Ha nem fáradt, lehet, hogy klubozni is elmegyünk.

- Vasárnap elmegyünk kettesben kirándulni Szentendrére és Visegrádra. Remélem, hogy jó lesz az időjárás.

- Hétfőn reggel semmit nem terveztem, de valószínűleg pihenni fogom valahol. Úgy gondoltam, hogy elmegyek fürödni Gellértbe.

- Kedden sajnos haza kell mennem. Előtte valamit csinálhatok reggel, de nem tudom mit.

Ha tudnál valamit ajánlani az utamhoz, írj nekem!

3