bästa sättet att bli rik
Swedish

bästa sättet att bli rik

by

language learning

övning från textbok rivstart: "bästa sättet att bli rik"

De flesta personer drömer att bli rika. Man vill inte längre jobba på ett tråktigt plats eller man föredrar att lata sig och solbada på stranden. Men kanske finns det ett enkelt sätt att bli rik? Nedan två metoder.

Ett bra sätt kan vara att utveckla utmärkta målarfärdigheter. Om man kan t.ex. ha samma målarfärdigheter som van Gogh kan man tjäna mycket pengar. På samma tid kan man också träffa nya och kända konstnärer och snacka lite om mening av livet. Det är ett kreativit sätt för att tjäna pengar. Om man har ett trauma kan du omedelbart bearbeta det med denna kreativa terapi. Man behöver faktiskt inte längre att gå till terapi och så sparar man också lite pengar. Dock finns det några nackdeler med den här metoden. Man måste öva mycket för att ha ett bra nivå. Kanske fungerar det inte att bli känd som van Gogh. Nu när jag tänker på det vara van Gogh fattig och okänd hela sitt liv.

Att vara en häxa/trolkrall och gå till Gringotts är en annan idé. Å enda sidan är det en svår utbilding (sju år) på Hogwarts, men å andra sidan är det också kul att vara häxa/trolkrall och det kunna vara ett riktigt aventyr. Man måste också tänka på riskerna: ibland träffar man drakar i Gringrotts och vill du verkligen kämpa mot en drak? Om man inte hitta en drak, kan du också känna dig lite äklig från vagn. Trots att man behöver bara att vifta med trollstaven för att städa, låter det lite jobbigt.

Kanske kan du berätta mig vad du tror att man skulle göra att bli rik?

3