Navštívím Prahu!
Czech

Navštívím Prahu!

by

travel

Tento týden, o víkendu, navštívím Prahu!

Dnes, ve čtvrtek, máme státní svátek, a v pátek máme ještě jednou volno, protože moje společnost ma také pravidlo, že když máme státní svátek v sobotu, potom máme volno v jiný den, na přiklad kdy už je volno ve čtvrtek. Tudy, máme dlouhý víkend. Tento rok Vánoce byly v sobotu a tak máme volno v pátek. Pracovala jsem hodně před a po Vánocích a tak už jsem udělala plány na tuto dovolene v České Republice: letím do Prahy, kde udivím Karlův most, narodní muzeum a taky budu jíst hodně chutného jídla!

V pátek jedu na letiště odpoledne, a letím až bude večer. Nenaplánovala jsem nic na tento den v Praze protože vždy po letu mám bolest hlavy, budu jenom něco večeřet a odpočivat.

V sobotu na začátek chci snídat v nějaké malé kavárně, a potom jdu do narodní muzeum. Koupila jsem vstupenku, protože viděla jsem, že je tam zajímavé expozice: Momenty dějin. Je ve spojovací chodbě mezi Historickou a Novou budovou Národního muzea. Potom budu jíst oběd a chci uvidět Karlův most a centrum. Uvidím co budu dělat večer protože nevím jestli nebude mi přiliš zima.

V neděli chci navštivit národní technickou knihovnu protože moc se mi líbí ta budovla. Potom jídlo a odpoledne letím už doma.

Už nemůžu se dočkat až uvidím Prahu!!

1