En dag i mitt liv (skrivövning)
Swedish

En dag i mitt liv (skrivövning)

by

education
language learning
daily life
music

Jag heter Tom och kommar från en lite ort det ligger i Östra Kroatien, med jag bor och arbetar in Kroatiens huvudstad Zagreb nu. Jag pratar engelska, tyska och kroatiska såklart. Nu läser jag svenska därför jag gillar svensk samtida musik och filmkonst. Så här ser en dag i mitt liv nu.

Jag vaknar klockan half sju men stiger upp efter tjugo minuter senare. Jag börstar min tändarne och dricker en kopp kaffe. Ibland äter jag frukost, med inte alltid. Om äter jag frukost, vanligt äter jag bröd med smör och marmelad eller omelett. Sedan tar jag spårvagn till jobbet. Jag bor nära min jobbet och ibland promenerar jag. Jag arbetar från klockan åtta till fyra. Jag kan också kommmar klockan nio, med då måste jag arbetar till klockan fem. Klockan tolv har jag ett paus och äter jag min lunch. Efter jobb går jag direkt hem eller träffar jag en kompis i stan. Vi går till en bar och dricker öl.

När jag är hemma, lyssnar jag på musik, läser jag en bok eller surfar på datorn. Jag tar en dusch och går och läggar mig. God natt!

0