Praha
Czech

Praha

by

Už jsem byla v Praze!

Před tydnem jsem letěla do Prahy, kde jsem měla Airbnb v hezké oblasti, ktera se jmenuje Anděl. Je blizko centra a tak jsem hodně chodila ale také jsem používala metro, a z letiště na Airbnb jsem jela autobusem a tramvají. To je super, že je možne koupít jízdenky a platít kartou v tramvají.

Měla jsem se sebou jenom kabinový kufr, a tak měla jsem málo oblečení, ale nebyl to problém, protože bylo mi zima a tak jsem hodně používala tlustou mikinu, měkké legíny pod normální kalhoty a taky dlouhé ponožky.

Snídala jsem doma, jedla jsem nějaké věci z Tesca jak jogurt, mandarinky nebo sušenky (jmenovaly se Dupetky), potom jsem chodila a jsem se divala na město a fotila jsem hodně, napřiklad hlavu Kafki (v pozadí). Odpoledne jsem obědvala v restauraci (jedla jsem hovězí polevku a kuře maso s knedličkami) a večer jsem píla něco u kavárny a jedla jsem v Airbnb želé cukroví.

Naplánovala jsem navštěv národní muzeum kde jsem poslouchala hudbu od českých skladatelů, viděla jsem sbírku minerálů a taky jíné expozice (https://www.nm.cz/program/expozice). Cela budova byla moc hezká, ale moje oblibená expozice je ve spojovací chodbě mezi Historickou a Novou budovou Národního muzea a jmenuje se Momenty dějin: https://www.nm.cz/program/expozice/momenty-dejin

Musím navštivít Prahu ještě jednou!

3