Ha szuperember lettem volna...
Hungarian

Ha szuperember lettem volna...

by

creativity
fantasy

Ha szuperember lettem volna...

Ha lehetőség, hogy valamilyen szuperhatalmát kaptam volna, szeretnék lenne határtalan posítív enérgiám. Ez nem nagyon izgalmas vagy hihetetlen, de szerintem ez a kulcs, ahogy többet csinálhatok, a céleimet elérhetek, és jobban élhetek.

Itt a hatalma így működik. Csak pozitív vibes körülem leszek. Soha nem negatív érzem lesz magamnak, és senki sem körülem. Ha van egy nagyon szomorú esemény, ami történik, persze hogy értem amit jelent, de nem nagy dolog lesz nekem. Kíváncsi vagyok, ha rossz lehet, ha nem az egész spektrumát érzelmet erezhettek. Azt gondolom, hogyha temetőnél leszek, nem jó lesz ha csak tökéletesen boldog leszek. Az a másik előny, hogy tudok dicsérni mindenkit, amiért nagyon jól erezhetek magam, ezért sokat adhatok többieknek. Nagyon bátor lehetek, soha nem félek semmitől. Nincsen bizonytalánságaim, csak magabiztos ember leszek.

Mostanában az a baj, hogy kicsit csökkent az energiám, főleg a nap végén, és nem akarok feladni feladataimon, amik nagyon fontos nekem. Fontos, hogy ne adjak fel a céleimet, és szerintem az ok energia lehet.

Az egyik hátrány lesz, hogy nem lehetek a valóságon élek. Nem nagyon nagy baj, kivül az emberek körülem nem lehet beszélnek velem, mert az eszemben leszek. Talán nem elég, hogy positív leszel, ha nem tudsz semmit érezel.

1