Què fas si no pots adoptar un gat?
Catalan

Què fas si no pots adoptar un gat?

by

animals
pets
cats

M'agraden molt els gats (sí, tots els gats!), però no és permès criar mascotes en el meu pis. Crec que hi ha altres persones en la mateixa situació. Per això en aquest text vull donar consells sobre què fer si no pots adoptar un gat.

1. Escull sàviament on viure

Quan et mudes, posa atenció al nou veïnatge: Hi ha molts carrers grans? Hi ha molts blocs de pisos? Aquests no són bons prerequisits per criar gats. Per això, probablement no n'hi ha molts. Els últims deu anys vaig vivir a la mateixa ciutat i vaig habitar en tres barris diferents. En el primer rarament vaig veure un gat, però en els altres dos n'hi ha.

2. Descobreix on viuen els gats

Bé, saps que hi ha gats en el teu veïnatge. Ara has d'observar on viuen - o millor - on passen el temps a fora. També és important descobrir el caràcter dels gats: són temorosos o els hi agraden les persones? El meu veïnatge hi ha quatre gats: un molta por dels homes, un és una mica estrany, un s'acosta als homes amb compte, però som amigues (el gat de la foto) i a un busca molt l'atenció de les persones desconegudes. En total tinc tres amics felins.

3. Força'ls a fer-se amics teus

Aquí "forçar" no vull dir usar violència, sinó dedicar-los constantament la teva atenció. Parla'ls i prova d'apropar-te amb compte. Donar-los alguna cosa per menjar probablement sempre funciona, però no s'han d'alimentar animals desconeguts. Per això et revelo un truc secret: a molts gats els hi agrada molt quan els grates darrere les orelles.

Això es tot. que no és la mateixa cosa com tenir una mascota pròpia, però és una possibilitat de tenir gats en la teva vida.

1